logo

Aanvragen inkomensverklaring

Raadhuys Tax Legal Accounting is gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers. U kunt uw aanvraag online indienen en volgen (track & trace). Hiertoe is het van belang dat u geregistreerd bent bij Raadhuys Tax Legal Accounting en een account heeft. Onderstaand treft u de registratie procedure (nieuwe account aanmaken) en de wijze waarop een nieuwe aanvraag van een inkomensverklaring kan worden aangevraagd (nieuwe klant).

 

Nieuw account aanmaken

Stap 1.                 Ga naar aanvragen.raadhuys.eu/registreren

Stap 2.                  Vul gegevens in en klik op registreer. Let op: tussenpersonen vullen hier gegevens van het kantoor in, niet van de klant.

Stap 3.                  Wacht op goedkeuring van uw registratie vanuit Raadhuys. Wanneer uw registratie is goedgekeurd, ontvangt u een mail met inloggegevens.

Stap 4.                  Ga naar de link in de mail en log in. (aanvragen.raadhuys.eu)

Stap 5.                  U bent nu in het dashboard. Hier kunt u aanvragen indienen voor nieuwe klanten, documenten toevoegen voor bestaande klanten en statussen inzien. Bij ‘Account’ kunt u eventueel uw wachtwoord wijzigen.

 

Nieuwe klant (na inloggen)

Hier kunt u een nieuwe aanvraag indienen voor uw klant(en) of uzelf.

Stap 1.                  Vul de gegevens in van de klant.

Stap 2.                  U komt vervolgens bij de checklist. U kunt enkel Pdf-bestanden toevoegen. Klik in het grote vak om bestanden toe te voegen. Als u alles heeft toegevoegd, dient u op het rood/oranje balkje “Bestanden uploaden” te klikken om ze in te laden. U kunt ook bestanden naar dit vak slepen.

Stap 3.                  Vink aan in de checklist wat u heeft aangeleverd. Let op de aanvullende vragen en voeg indien gewenst een toelichting toe. Klik op “Opslaan en door…”

Stap 4.                  Vul stap 3 in en klik op “Opslaan en afronden…”

Stap 5.                  Let op, uw aanvraag is nog niet ingediend. In het overzicht van uw bestaande klanten dient u nog op “aanvraag indienen” te klikken.

Stap 6.                  U krijgt een bevestiging via de mail als uw aanvraag in goede orde is binnengekomen.

menu
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl