logo

Aanvraag indienen

Raadhuys Tax Legal Accounting is gespecialiseerd in het vaststellen van inkomens voor zelfstandig ondernemers. U kunt uw aanvraag online indienen en volgen (track & trace). Hiertoe is het van belang dat u geregistreerd bent bij Raadhuys Tax Legal Accounting en een account heeft. Onderstaand treft u de registratie procedure (nieuwe account aanmaken) en de wijze waarop een nieuwe aanvraag van een inkomensverklaring kan worden aangevraagd (nieuwe klant).

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

In het digitale dossier kunt u de status van uw aanvraag zien. 

                           

Nieuw account aanmaken

Stap 1.                 Ga naar aanvragen.raadhuys.eu/registreren

Stap 2.                  Vul gegevens in en klik op registreer. Let op: tussenpersonen vullen hier gegevens van het kantoor in, niet van de klant.

Stap 3.                  Wacht op goedkeuring van uw registratie vanuit Raadhuys. Wanneer uw registratie is goedgekeurd, ontvangt u een mail met inloggegevens.

Stap 4.                  Ga naar de link in de mail en log in. (aanvragen.raadhuys.eu)

Stap 5.                  U bent nu in het dashboard. Hier kunt u aanvragen indienen voor nieuwe klanten, documenten toevoegen voor bestaande klanten en statussen inzien. Bij ‘Account’ kunt u eventueel uw wachtwoord wijzigen.

 

Nieuwe klant (na inloggen)

Hier kunt u een nieuwe aanvraag indienen voor uw klant(en) of uzelf.

Stap 1.                  Vul de gegevens in van de klant.

Stap 2.                  U komt vervolgens bij de checklist. U kunt enkel Pdf-bestanden toevoegen. Klik in het grote vak om bestanden toe te voegen. Als u alles heeft toegevoegd, dient u op het rood/oranje balkje “Bestanden uploaden” te klikken om ze in te laden. U kunt ook bestanden naar dit vak slepen.

Stap 3.                  Vink aan in de checklist wat u heeft aangeleverd. Let op de aanvullende vragen en voeg indien gewenst een toelichting toe. Klik op “Opslaan en door…”

Stap 4.                  Vul stap 3 in en klik op “Opslaan en afronden…”

Stap 5.                  Let op, uw aanvraag is nog niet ingediend. In het overzicht van uw bestaande klanten dient u nog op “aanvraag indienen” te klikken.

Stap 6.                  U krijgt een bevestiging via de mail als uw aanvraag in goede orde is binnengekomen.

menu
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl